South Park 2016

22.06

South Park 2016

Mun kesän ekoiksi festareiksi valikoitui tänä vuonna Tampereella järkättävä South Park, joka oli tossa reilu viikko sitten. Olin kyseisillä festareilla ensimmäistä kertaa ja ensivaikutelma oli kyllä ihan huippu! Alue ei ollut mikään järjettömän suuri, mutta itse tykkäsin siitä, miten se oli suunniteltu. Ihmisiä ei ollut niin paljoa, kuin monilla muilla festareilla, mutta se ei kyllä tunnelmaa latistanut yhtään. Oli tilaa tanssia, hyppiä, riehua ja mitä ikinä sitä kukin halusikaan tehdä. Mihinkään ei tarvinnut vessoja lukuun ottamatta jonottaa viittä minuuttia kauempaa, paitsi ehkä jos halusi käydä keräämässä niitä nimmareita. Mutta tosiaan ruuat ja juomat sai oikein näppärästi käteen ja pöydissä oli jopa tilaa syödäkin.

Ehkä tärkeimpänä oli kuitenkin meille lauantaina se keikka-aikataulu, joka meni eteenpäin valehtelematta lähestulkoon minuutilleen. Tai sellainen vaikutelma meille ainakin jäi. Keikat ei menneet toistensa päälle ja lavoilta toiselle siirtyminen onnistui oikein näppärästi. Mun ehdoton lemppari oli Bullet For My Valentine, jota varten sinne meninkin. Kävin katsomassa kyseistä bändiä viimeksi Hartwallilla marraskuussa, mutta tällä kertaa jätkät tuntui olevan entistäkin kovemmassa vedossa. Ihan mahtavaa!!

Nyt jään odottelemaan ensi vuoden esiintyjiä ja jos kattaus on yhtä hyvä kuin tänä vuonna, niin pakkohan tonne on lähteä uudestaan. Iso yläpeukku, suosittelen muillekin!!

South Park 2016 South Park 2016 South Park 2016 South Park 2016 South Park 2016

You Might Also Like

0 Kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.