Telttailua satamassa

11.12

Taisinkin tossa torstaina mainita, että löysin kirpparilta kaksi uutta rakkausneuletta, joista toinen näkyy näissä kuvissa. On kyllä ehkä ihan pakko laittaa toi päälle vielä tänäänkin, sillä suuntaan keskustaan etsimään kivoja kuvattavia juttuja. Ei vois olla täydellisempää vaatetta näille keleille kuin tämä kevyt telttaneule.

Kesän lähestyessä tekisi mieli räpsiä näitä asukuvia useamminkin, kun pukeutuminen on jopa kivaa. Niitä innokkaita kuvaajia ei tosin meinaa löytyä yhtä helposti, mutta muutamat kaverit voi tän luettuaan jo tiedostaa joutuvansa kyseiseen hommaan vähemmän tai enemmän pakotetusti, haha! Nämä kuvat räpsästiin nopeasti satamassa eilen, kun oltiin duunikaverin kanssa ottamassa kuvia ihan työn puolesta. Satamassa hengailu aiheuttaa mulle väistämättömästi ihan mielettömät kesävibat joka kerta. Onneks tänä kesänä pääsen viettämään siellä paljon aikaa, kun pitkästä aikaa voin viettää kesän kotona Lahessa. Joten varautukaa siihen, että tätä maisemaa tulee näkymään enemmän kuin tarpeeksi.


SWEATER H&M | LEGGINGS NEW YORKER | SNEAKERS STADIUM | SUNNIES IMSO.COM

You Might Also Like

2 Kommenttia

  1. Jos sua kiinnostaa niin täältä löytyy ainakin yks asukuvailija! Kirjotan itekin blogia ja kuvasin myös nyt keväällä mun opinnäytetyöksi lahtelaisista bloggaajista just asukuvia, että sen puoleen ihan tuttua hommaa :-) Jos kiinnostaa niin pistä ihmeessä viestiä tännepäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mahtava kuulla, että intoa löytyy! Täytyykin olla yhteyksissä :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.